Ismo Kotron hulvaton huumoripläjäys Kuntorannan Eevansalissa

AUTOIHIN UNOHTUNEET MIEHET

     Ke 16.1.2019 klo 18.00 

Näyttelijä Ismo Kotro. Kuva Johanna Kinnari.

Ismo Kotro tarjoaa herkullisen kattauksen suomalaisen miehen sielunmaisemaa ja huumoria noin tunnin mittaisessa yhden miehen näyttämöilottelussa nimeltä Autoihin Unohtuneet Miehet. Mitä tapahtuu kun naiset lähtevät shoppailemaan ja unohtavat miehensä useiksi tunneiksi autoihin parkkipaikoille? Miten toimivat ihmissuhteet perhepiireissä ja miltä näyttäisi maailma jos sen luojana olisi ollut insinööri? Hilpeissä ja hullunkurisissa tarinoissa elää suomalaisen miehen mielenmaisema pilvisine päivineen, rimpisoineen ja riemuriihineen. . .

Autoihin unohtuneet miehet perustuu osin Kotron aiempaan, suuren suosion saaneeseen monologiin Puputtaja. Mukana esityksessä on myös kaikille tutun Veikko Huovisen tekstejä, joissa seikkaillee pikajuoksija L-Paraske, saastunut ihminen Anne Pertta-Tunkki ja Josef Kinaretilainen.

Roolien takaa löytyy pitkänhuiskea Ismo Kotro, jota 20-vuotinen näyttelijänura on vienyt mm. Riihimäen Teatterin ja Savonlinnan Kaupunginteatterin kautta Salkkareihinkin, unohtamatta monia elokuvatuotantojakaan. Tällä hetkellä Ismo Kotro nähdään pääosassa sekä Eevansalin komediassa Myöhästynyt hääyö että Varkauden kesäteatterin uutuudessa Remppaa ja rintakarvoja.

Tervetuloa toteamaan, että suomalaisen huumoriperinteen vuolaissa virroissa Ismon vene ei hörppää vettä eikä keiku. Huovista lainaten: Eletään nyt kun eletään ja nautitaan kaikesta kauneudesta mitä meidän ympärillämme on.

Maineikkaan Kylpylähotelli Kuntorannan hulppea, yli 300 -paikkainen Eevansali ja laadukkaat oheispalvelut takaavat viihtymisen kotimaisen komedian ja tähtiesiintyjien parissa. Aikamies -ravintola, rannan puoleiselta ikkunaseinustalta avautuvin huikein järvinäkymin, on A-oikeuksin varustettu ja tarjoaa edulliset väliajan kahviopalvelut sekä ryhmille ruokailumahdollisuuden (tilauksesta). Majoitus- ja kylpylän wellness -palveluista voi lukea lisää sivuilta www.kuntoranta.fi.

ESITYSPAIKKA                                                                                                                                                        Kylpylähotelli Kuntoranta,

Eevansali,

Kuntorannantie 14,

78400 Varkaus

Puh. 017 5601403

KÄSIKIRJOITUS Veikko Huovinen, Reijo Honkonen

OHJAUS Jari Virman

OIKEUDET Ismo Kotro

KESTO n. 1h, ei väliaikaa

LIPUT  

LIPPUMYYMÄLÄT                                                                                                                                                        

Kylpylähotelli Kuntoranta

Kuntorannantie 14
78400 Varkaus
PUH. 017 560 1403 tai 0400 403 669

myynti@kuntoranta.fi

www.kuntoranta.fi

Järjestäjä kuntoranta.fi Muutokset mahdollisia.