Tietosuojaselostus

Laatimispäivämäärä 20.5.2019

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja keräämme palveluidemme käyttäjistä, jäljempänä käyttäjä, verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytämme. Käyttämällä palveluitamme käyttäjä hyväksyy tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietolaki (523/1999) 10 § Rekisteriseloste ja 24 § Informointi tietojen käsittelystä

1. Rekisterinpitäjä

Teatterituotannot / Adele 2000 Company
Talvilahdentie 161
77520 Haapakoski
puh. 0500 508803

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Eeva Eloranta
Talvilahdentie 161
77520 Haapakoski
puh. 0500 508803

3. Tietojen kerääminen

Teatterituotannot verkkosivut ovat kaikille avoimet, eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäisen käyttäjä voitaisiin tunnistaa.

Käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot:

Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista sekä palvelusta poistumissivuista. Lisäksi käytössä voi olla YouTube-videosisällön upotus, joka lähettää automaattisesti tietoja Googlelle. Voit päättää itse sivustolle ensimmäistä kertaa tullessasi, haluatko Googlen asettavan evästeitä koneellesi ja tallentavan tietoja. Voit itse hallinnoida jälkikäteen Google keräämää dataa Google-tilisi kautta. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa tästä.

Tallennamme omaan rekisteriimme ainoastaan tiedot, jotka on toimitettu yhteydenottolomakkeella teatterituotannot.fi:n kautta tai sähköpostilla. Yhteystiedot, joiden lähettäjä ilmoittaa, ettei halua saada markkinointiviestejä Teatterituotannoilta hävitetään niin pian kuin ne eivät ole enää välttämätömiä yhteydenottoon liittyvän asian hoidon kannalta.

Noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja henkilötietolakia.

4. Rekisterien käyttötarkoitus

Omaa rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä palveluidemme myymistä ja markkinointia varten. Edellä mainittuun sisältyy myös tapahtumien ja tilaisuuksien markkinointi.

5. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tietää ja tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä vaatia viivytyksettä virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja esim. markkinointiin tai mielipidetutkimusta varten. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritetylle rekiseriasioita hoitavalle henkilölle.

6. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Laadittu 21.5.2019