Teatteria ja konsertteja suurella sydämellä jo vuodesta 1989.

Teatterituotannot.fi:n taustayhtiöiden Adele 2000 Company Oy:n ja Proevents 2000 Osk:n yhteinen historia ulottuu yli kahden vuosikymmenen taakse vuoteen 1989. Silloiselta nimeltään Ohjelmatoimisto Adelen tuottamissa konserteissa soitti maamme eturivin muusikoita. Yhtiön toiminta laajeni nopeasti esiintyjien välittämiseen ja vuodesta 1991 alkaen se kasvoikin merkittäväksi osaksi yhtiön toimialaa. Asiakkaiksi vakiintuivat monet kauppakeskukset ja tapahtumajärjestäjät sekä pääkaupunkiseudulla että muuallakin Suomessa. Yhtiön välittämät esiintyjät ovat olleet usein alansa tunnetuimpia nimiä. 1990-luvun loppupuolella yritys laajensi toimintaansa tv:n puolelle tuottaen tv-sarjojen käsikirjoituksia.

Vuodesta 2012 alkaen toimialamme laajeni tapahtumatuotantoihin, erityisesti kotimaisiin komedioihin konserttituotantojakaan unohtamatta. Tapahtumatuotantojen alalla toimimme valtakunnallisesti. Useiden eri esityspaikkakuntiemme helminauha kiertelee pääkaupunkiseudulta alkaen Lounais-Suomen ja kaakonkulman kautta Itä-Suomeen ja siitä Pohjois-Suomeen asti. Kesäteatteritoiminnassa olemme on mukana kahdellakin paikkakunnalla, Äänekoskella Kievarin Kesäteatterissa ja Varkaudessa Kanavarannan Kesäteatterissa, joissa tv:sta tutut tähdet viihdyttävät yhä kasvavaa yleisöämme.

Tarjoamme myös B2B –palveluja sekä teatterin että äänituotantojen alalta, kuten ohjaajan, tuottajan, lavastajan ja käsikirjoittajan palveluja, äänimainosten tuottamista avaimet käteen -periaatteella sekä teatterialan markkinointikonseptien laatimista vuosien kokemuksella.